cropped-favicon.jpg

Over ons

De voorloper van de Zwembadfabriek zag het levenslicht in 1988. Initieel werd er gestart als (zwem)vijverbouwer voor de professionele tuinaanlegger, maar al heel snel volgde de vraag naar kwaliteitsvolle zwembaden.

Om aan al de kwaliteitseisen te voldoen werd gezocht naar het ideale materiaal dat garant staat om het perfecte zwembad te bouwen.

Onze zwembaden zijn vervaardigd uit hoog kwaliteitsvol HDPE met een dikte van maar liefst vijf centimeter! De meeste zwembadbouwers gebruiken polyester of andere kunststoffen met een dikte van één centimeter. Doordat onze panelen vijf centimeter dik zijn, zijn ze in verhouding met de reguliere baden vijf maal sterker én hebben ze een isolatiewaarde die ruim voldoende is voor elk soort bad. En zijn er dus geen extra isolatiemaatregelen meer nodig.

U hebt de keuze tussen zeer uiteenlopende afmetingen en vormen die wij aan uw zwembad kunnen geven, zelfs de kleur van het water kunnen we u laten bepalen door de kleur van het materiaal aan te passen (drie kleursoorten).

Natuurlijk gebeurt de volledige plaatsing door ons gespecialiseerd team waardoor de termijn van de werkzaamheden en de tijdelijke overlast voor u tot een minimum beperkt blijft.

Maurice Webers & Ruud Bruinsma

Contacteer ons

Geef hieronder uw mailadres in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk!